Crna hronika

Stabilno stanje povrijeđenog mašinovođe Željeznica RS

Nakon stabilizacije općeg stanja, pacijent je iz Urgentnog centra premješten u Kliniku za bolesti uha, grla i nosa, gdje će ostati na daljem praćenju i liječenju.

Nesreća kod Jošanice - Avaz.ba

Zdravstveno stanje mašinovođe Željeznica RS, koji je zadobio povrede glave i lica prilikom iskakanja voza, sinoć kod Čelinca, za sada je stabilno, potvrđeno je iz banjalučke bolnice.

Po riječima dežurnog ljekara Klinike za bolesti uha, grla i nosa Unverzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Dalibora Vranješa, mašinovođa inicijala R.S. (35) zadobio je frakturu nosa i povrede lica i hirurški je zbrinut.

Nakon stabilizacije općeg stanja, pacijent je iz Urgentnog centra premješten u Kliniku za bolesti uha, grla i nosa, gdje će ostati na daljem praćenju i liječenju.

Na dijelu pruge između staničnih mjesta Šnjegotina i Jošavka, kod općine Čelinac, sinoć u 21.11 sati došlo je do iskakanja lokomotive i jednih putničkih kola iz šina, potvrđeno je iz Željeznica Republike Srpske.

Prilikom naleta putničkog voza, koji je sobraćao na relaciji Doboj – Banja Luka, na odron koji se nalazio na pruzi, povrijeđen je mašinovođa Željeznica Republike Srpske, te je abulantnim kolima hitne pomoći prevezen u Klinički centar u Banjoj Luci, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh