BiH

Sebija Izetbegović proslavila rođendan i pohvalila se čestitkom: ‘Iftar u Starom Gradu, puno dragih ljudi…’

Ono što je primijetno je da bivša direktorica KCUS-a izgleda vrlo mladoliko, pa se čini da joj nedavni odlazak u prijevremenu penziju itekako godi

Sebija Izetbegović - Avaz.ba

Sebija Izetbegović, zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo, bivša direktorica KCUS-a i supruga lidera SDA Bakira Izetbegovića juče je proslavila svoj 64. rođendan.

Tim povodom oglasila se na svom Facebook profilu te podijelila detalje sa proslave, a u komentarima ispod objave nizale su se brojne rođendanske čestitke.

– Iftar u Starom Gradu, puno dragih ljudi sa kojima vrijeme leti. Ispostili 27 dana. Hvala za cvijeće i čestitke, jedna dječija je baš posebna – hvala Dalia i Nadja – napisala je Izetbegović te uz ovu poruku objavila fotografiju sa Kenelom Zuko, zastupnicom u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH i predsjednicom Žena SDA.

Ono što je primijetno je da bivša direktorica KCUS-a izgleda vrlo mladoliko, pa se čini da joj nedavni odlazak u prijevremenu penziju itekako godi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh