BiH

TIJELO NERMINA SULEJMANOVIĆA JOŠ U HLADNJAKU: Zna se da li će konačno biti sahranjen i ko o tome odlučuje

Tijelo Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u hladnjači Komemorativnog centra Tuzla.

Međutim, sve je izvjesnije da bi u narednom periodu konačno trebao biti sahranjen.

Nakon što se njegov otac odrekao dužnosti sahrane, cijeli postupak preuzele su vlasti Gradačca .

Edis Dervišagić, načelnik ove mjesne zajednice, kaže da su procedure u toku i da bi Sulejmanović mogao biti sahranjen narednih dana, skoro dva mjeseca nakon neviđenog zločina.

– Može to da očekuje u narednih deset dana i vjerujem da ćemo to završiti u tom periodu. Sve je još u fazi pribavljanja potrebne dokumentacije – rekao je Dervišagić.

Gradačac je još uvijek zavijen u crno nakon neviđenog zločina u kojem je Sulejmanović prvo pretukao, a potom i ubio Nizamu Hećimović, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala . Podsjećamo, sve ovo prenosio je uživo putem društvenih mreža.

Njegova krvava gozba tu nije stala. Zatim je ubio oca i sina, Džingisa i Denisa Ondera, i teško ranio njihovu suprugu, odnosno majku Harisu, prenosi Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh