BiH

Danas u BiH pretežno oblačno vrijeme sa kišom

U Bosni i Hercegovini danas prijepodne očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a poslijepodne pretežno oblačno.

Oblačno - Nezavisne.com

U jutarnjim satima kiša ili lokalni pljusak je moguć u zapadnim i ponegdje u centralnim područjima Bosne. Poslijepodne kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju širom zamlje, a tokom noći na jugu i jugozapadu. Intenzivnije padavine u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 22, a dnevna od 24 do 30 stepeni.

U Sarajevu danas sunčano uz postepeno naoblačenje poslijepodne. U drugom dijelu dana se očekuju pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 16, a dnevna oko 28 stepeni.

Danas je preovladavalo sunčano vrijeme, uz postepeno naoblačenje tokom poslijepodneva. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove je bilo magle, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh