BiH

Ryanair odlazi sa još jednog bh. aerodroma: Zadnji let 6. novembra i onda kraj

I te kako se treba pitati jesu li ova otkazivanja ucjena prije pregovora za produžavanje linija, obzirom da ugovori sa Banjom Lukom ističu na proljeće

Ryanair više nema u prodaji letove iz Banje Luke za Berlin. Zadnji let je 6. novembra ove godine. Linija se operirala dva puta tjedno, javlja portal Zamaero.

Kompanija je otkazala i letove za Charleroi, zadnji let je 5.11. i ova linije se operirala dva puta tjedno.

Ryanair nema u prodaji ni letove za Nuremberg, koji ima zadnji let također 5.11. I ova je linija također operirala dva puta tjedno. Putnici su obavješteni o otkazivanjima.

Za razliku od Berlina i Nuremberga, Cherleroi će se vratiti sa operacijama 15.3. petkom i nedjeljom.

Ryanair će nastaviti operirati liniju za Gothenburg (2 puta tjedno), Memingen (2 puta), Stockholm ARN (2 puta tjedno) i Beč (2 puta tjedno). Ryanair je planirao povećati letove oko Nove godine za Beč, Memmingem i Nuremberg, no posljednja linija više nije u prodaji.

Iz Banje Luke Wizz Air je otkazao tri linije. To znači da će LCC ove zime imati 10 letova manje.

I te kako se treba pitati jesu li ova otkazivanja ucjena prije pregovora za produžavanje linija, obzirom da ugovori sa Banjom Lukom ističu na proljeće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh