BiH

Tuga u Gradačcu: Klanjana dženaza ubijenoj Nizami Hećimović

Članovi porodice, rodbina, prijatelji te brojni građani danas su klanjali dženazu Nizami Hećimović, koju je u petak ubio njen partner Nermin Sulejmanović.

dženaza Nizami - N1

Porodica, prijatelji, ali i građani ovog grada prvo su se okupili ispred Nizamine rodne kuće, a potom kod džamije u Mionici-Krčevina u Gradačcu, gdje je klanjana dženaza.

Podsjetimo, Nizamu je krvnički pretukao, a onda i ubio njen nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović, koji se po izlasku iz vikendice na kojoj je počinio zločin, zaputio ka centru Gradačca. Tamo je ubio još dvije osobe, tačnije oca i sina, dok je suprugu, odnosno majku teško ranio. Ranio je i dvije osobe, nakon čega je počinio samoubistvo.

Napomenimo, da među okupljenima na današnjem posljednjem ispraćaju Nizame Hećimović nisu bili zvaničnici, što je želja članova njene porodice. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh