BiH

Policajka ubojici otkrila gdje se skriva žena koja je pobjegla od njega?

TUŽITELJSTVO tuzlanskog kantona i MUP provjeravaju navode prema kojima je policajka DŽ.S. trostrukom ubojici Nerminu Sulejmanoviću otkrila lokaciju na kojoj se skrivala njegova nevjenčana supruga s djetetom.

Po dobivanju ovih saznanja MUP Tuzlanskog kantona je odmah obavijestio postupajuću tužiteljicu, navodi Dnevni Avaz koji tvrdi kako sve ukazuje na to da je policajka doista otkrila lokaciju žrtve.

Teta ubijene Zijada Vuković Pamuković potvrdila je ranije istom listu da se Nizama Hećimović kod nje s djetetom skrivala sedam dana.

“Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije”, rekla je žena. Tvrdi kako je samo policija znala za mjesto na kojem se Nizama skrivala.

“Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika”, rekla je shrvana tetka tragično preminule žene.

Osmi dan nakon što je pobjegla od njega, Sulejmanović ju je pronašao. Njezino stravično ubojstvo prenosio je na svom Instagram profilu, a osim Nizame ubio je još dvojicu i ranio troje ljudi. Pred policijom je na kraju počinio samoubojstvo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh