BiH

Pogledajte promotivni video „Svijet u jednom gradu“ i fotogaleriju uspješnog projekta studentice iz Mostara

Projekat „Svijet u jedom gradu“ je uspješno održan 04.04.2023 u 14h na Starom Mostu. Prisustvovali su mnogi mediji, studenti, školarci i ljubitelji turizma, kulture i tradicije.

Mostar - FTV

30 učenika Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar) iz 30 različitih zemalja svijeta su sa ponosom predstavili svoje tradicionalne nošnje i kulture, i pokazali drugu sliku Mostara – ljepota u različitosti. Najbolje prikazana promocija grada, edukacije, turizma i tradicije.

„Teško je opisati količinu zadovoljstva i ponosa nakon održavanja projekta, i dalje sabiremo sve utiske i pohvale koje iz dana u dan stižu. Nadam se da ćemo u našem gradu očekivati još ovakvih projekata i ideja. Ovim putem se zahvaljujem mom studiju – Studiju Turizma „Univerzitet Džemal Bijedić“ voditeljici prof. Ameli Piralić i Koledžu Ujedinjenog Svijeta; Adlom Velagić, Koordinatoricom za odnose s javnošću i komunikacije UWC Mostar i Harisom Idrizom, Rukovoditeljom odjela za razvoj i suradnju UWC Mostar na odličnoj saradnji te se nadam da ćemo u budućnosti kreirati još sličnih događaja.“ Navodi Iman Dilberović – autorica projekta.

Organizatori se zahvaljuju Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, Kim Travel Mostar, Voda Oaza i Hotel Kriva Ćuprija na podršci u realizaciji ovog projekta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh