BiH

Poznati meteorolog najavio vremenski preokret: Evo šta nas čeka – stiže nagla promjena

Poznati meteorolog iz Srbije Ivan Ristić najavio je na svom Facebook profilu kakvo nas vrijeme očekuje naredne sedmice, kada se slavi još jedan praznik – pravoslavni Uskrs.

Kiša - Nezavisne.com

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Polako, ali sigurno ulazimo u topliji period najviša dnevna temperatura ovog vikenda od 9°C do 14°C, biće pretežno oblačno sa uslovima za slabu kišu, naročito u nedjelju.

Od ponedeljka više sunca i osetno toplije. Najtopliji dani sljedeće sedmice bit će srijeda i četvrtak kada će maksimalna temperatura biti od 20°C do 25°C. Nova promjena vremena, kiša i zahlađenje u noći između četvrtka i petka.

Od petka ponovo svježije povremeno sa kišom, kraća stabilizacija vremena tek poslije pravoslavnog Uskrsa”, napisao je meteorolog Ivan Ristić. prneosi “Radiosarajevo“.

IRIE model (EC 00 UTC) Polako ali sigurno ulazimo u topliji period najviša dnevna temperatura ovog vikenda od 9°C do…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh