BiH

Trube, Karađorđe, Princip: Dodik spotom poziva narod da odbrani njegovu pobjedu

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik opet je pozvao građane Republike Srpske na miting vladajuće opozicije u Banjaluci kako “odbranili izbornu volju naroda RS.” Objavio je i spot u kojem pokušava “udariti na emocije” s ciljem da narod “odbrani njegovu pobjedu”

Milorad Dodik - N1

Narod se poziva da dokaže da je dostojan borbe predaka i nasljeđa potomaka, sve iz fotografiju nedavno penzionisanog čuvara Zejtinlika, djeda Đorđa Mihailovića.

“Danas kao i mnogo puta do sada stani uz hrabre pretke protiv stranih zavojevača. Podigni našu trobojku iznad zastave izdaje. Stani pred Miloša, pred Lazara, pred Karađorđa, stani pred Mišića. Pokaži da si potomak Principa i Tepića. Podigni trobojku, stani uz narod, narodnu volju i slobodu Srpske”, poruke su iz spota, uz zvuke trube u pozadini.

Dodik je pozvao građane da se pridruže njemu i SNSD-ovcima 25. oktobra u parku “Mladen Stojanović”: “Pokažimo kolika je moć našeg okupljanja i koliko volimo Srpsku”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh