BiH

Oglasio je Kojović: Oporavak će trajati još par sedmica, ali sam uvjeren da ću iz ovoga izaći još jači

Zahvaljujući nevjerovatno brzoj i stručnoj reakciji sarajevske Hitne pomoći, a potom i tima Centra za srce na čelu sa dr. Majlom Ćibo danas sam u prilici da ovo pišem, objavio je Kojović

Predrag Kojović - N1

Bivši predsjednik Naše stranke i aktuelni državni parlamentarac Predrag Kojović prije šest dana izašao je iz specijalne bolnice “Centar za srce” u Sarajevu gdje je bio na hospitalizaciji.

Kojović se oglasio na Facebooku povodom svog zdravstvenog stanja te je istakao da se dobro osjeća i da je sve uredu.

– U nemogućnosti da pojedinačno odgovorim na vaše upite o tome šta se dogodilo u nedjelju 25. septembra, odlučio sam se da vam odgovorim na ovaj način.

Prije svega, sada sam dobro, sve je u redu, sve će biti u redu i svakim danom se osjećam bolje i bolje. Takođe, ne mogu riječima opisati koliko su mi u prethodnih desetak dana značile i davale snagu vaše poruke podrške.

Dakle, u nedjelju 25. septembra oko podne doživio sam težak infarkt. Zahvaljujući nevjerovatno brzoj i stručnoj reakciji sarajevske Hitne pomoći, a potom i tima Centra za srce na čelu sa dr. Majlom Ćibo danas sam u prilici da ovo pišem. Oporavak će trajati još par sedmica, ali sam uvjeren da ću iz ovoga izaći još jači.

– Te nedjelje, zahvaljujući ovim ljudima koje sam gore spomenuo, dobio sam novi život, novu šansu. Naredne nedjelje, 2. oktobra, zahvaljujući vašim glasovima naša zemlja je dobila novu šansu.

Slučaj – ne, kako kaže jedan mudri čovjek. Idemo naprijed. Zajedno i tačka – napisao je Kojović na Facebooku. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh