BiH

UPALJEN NARANDŽASTI ALARM ZA DANAS! UPOZORENJE METEOROLOGA: Evo šta se očekuje

Jutros je u našoj zemlji bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje u zapadnim podrujima registrovana je kiša.

Nevrijeme u Sarajevu - Radiosarajevo.ba

Meteorolozi su za područja Hercegovine danas upalili narandžasti meteoalarm zbog očekivanih padavina, a upozorenje glasi:

“Budite svjesni mogućnosti za lokalno plavljenje manjeg broja imovine, sa lokalnim ometanjem u aktivnostima na otvorenom. Teški uslovi za vožnju uslijed smanjenje vidljivosti i nekontrolisanog kretanja vozila uslijed vode.”

Također, upaljen je žuti meteoalarm, zbog očekivanih udara vjetra za područje cijele BiH: “Očekujte manje smetnje u aktivnostima na otvorenom. Budite svjesni krhotina koje nosi vjetar. Lokalne smetnje u aktivnostima na otvorenom su moguće usljed krhotina koje nosi vjetar, prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh