BiH

Ferhatović Senadin: Zbog negiranja genocida “oko 100 proizvoda” koji dolaze iz Hrvatske u narednom periodu povlačimo sa naših polica

Ima raznih vrsta genocida, ali u Srebrenici nije bio genocid, kazao je hrvatski predsjednik Zoran Milanović na radnom ručku u okviru samita Procesa Brdo – Brijuni koji je upriličen za šefove država regiona.

Senadin Ferhatović - facebook

Na Milanovićevo negiranje genocida u Srebrenici reagovao je Ferhatović Senadin, vlasnik firme i grupacije “Ferhatovic group GmbH Austria “:

“Milanović kaze: Nije bilo genocida u Srebrenici !

Na nama je da uzvratimo patriotski i ljudski

Ja Ferhatovic Senadin vlasnik firme i grupacije “Ferhatovic group GmbH Austria ” “oko100proizvoda” koji dolaze iz HR u narednom periodu povlačimo sa nasih polica i online shopa koji je vodeći kao distributer proizvoda sa Balkana u EU.

Uvažena gospodo, krajnje je vrijeme da nasu BiH ostavite na miru i bavite se vasim problemima unutar vase lijepe drzave koju golemo respektujemo.

Iz ljubavi prema svojoj BiH ovo je najmanje što mogu učiniti za moju BiH kao patriota i državljanin BiH !” – poručio je Ferhatović, a onda se obratio Bosancima i Hercegovcima:

“Dragi moji Bosanci i Hercegovci apelujem na vas da ne kupujete HR proizvode u narednom periodu !

Nasim zastupnicima HR proizvoda i distributerima ako su patriote i vole BiH neka smanje kapacitete uvoza

Najveći udarac je udarac u ekonomiju !

A moja i vaša nafaka i opskrba dolazi samo od Gospodara svih svjetova

Vas Ferhatovic Senadin”.

Podsjetimo, diplomatski skandal kojeg je izazvao Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske desio se na radnom ručku predsjednika zemalja Zapadnog Balkana u procesu Brdo-Brijuni.

Milanović je na samitu pred drugim liderima ponovio svoju raniju izjavu da u Srebrenici nije bio genocid, pisao je beogradski list “Danas”, a što je kasnije potvrđeno novinarki N1 iz više izvora.

Naime, Milanović je rekao “da ima raznih vrsta genocida, ali da se on nije desio u Srebrenici”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh