BiH

Sportsko udruženje Mahala: Rezime ramazanskih aktivnosti

Naše Udruženje je, kao i prethodnih godina, tokom mjeseca ramazana organizovalo i uspješno realizovalo brojne humanitarne akcije za socijalno ugrožene porodice, ali i za postače sa područja grada Mostara.

Za mjesec ramazan 2022./1443. godine, naše Udruženje je uspješno realizovalo podjelu:

✅ 310 iftara
✅ 1100 somuna
✅ 30 prehrambenih paketa

Ovom prilikom, iskreno se zahvaljujemo Jadranu Jelinu, Amaru Šariću i njihovim porodicama, kao i H.O. “Izvor Pomoći”, R.O. “Merhamet” Mostar, Pomozi.ba i Ćevabdžinici “Korzo” na nesebičnoj podršci i pomoći prilikom realizacije ovih akcija.

Također, posebne zahvale za osam porodica, koje su akcije podržale novčanim donacijama u iznosu od 50KM.

Predsjednik našeg Udruženja, Armin Jelin, je istakao da je ponosan na cjelokupnu organizaciju, pripremu i realizaciju aktivnosti u mjesecu ramazanu, a najavio je i nastavak aktivnog rada i u narednom periodu.

Sportsko udruženje “Mahala” će i dalje nastaviti sa svojim planiranim aktivnostima i akcijama u ovoj godini, a već je u toku organizacija za Marš mira Mostar -“Žepa-Srebrenica-Potočari”, koja je najzahtjevnija akcija, te se nadamo da će biti uspješno realizovana, kao i prethodnih godina.

Nikad poraz, samo lekcija!

Sportsko udruženje Mahala: Rezime ramazanskih aktivnosti – PR / Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh