BiH

Duge kolone na graničnim prelazima na ulazu u Bosnu i Hercegovinu

Zbog božičnih i novogodišnjih praznika, pojačan promet vozila zabilježen je na graničnim prelazima Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Gradina, Bosanski Brod, Izačić, Bosanska Kostajnica i Brčko, navode iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba

Slobodne dane povodom božićnih i novogodišnji praznika veliki broj bh. građana u iseljeništvu odlučio je provesti u domovini, zbog čega su na graničnim prelazima na ulazu u Bosnu i Hercegovinu danas zabilježene velike gužve, javlja Anadolu Agency (AA).

Prema posljednjem izvještaju Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK) pojačan promet vozila zabilježen je na graničnim prelazima Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Gradina, Bosanski Brod, Izačić, Bosanska Kostajnica i Brčko.

Navode kako su na pomenutim prelzima duge kolone pri ulazu u Bosnu i Hercegovinu.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta.

Iz BIHAMK-a podsjećaju da je povodom katoličkog Božića, na teritoriji entiteta Federacije Bosne i Hercegovine, do sutra navečer do ponoći zabranjen prevoz eksplozivnih materija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh