BiH

Vremenska prognoza za narednih nekoliko dana

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme

Oblačno vrijeme - DAN.ba

U Hercegovini sunčano uz postepeno naoblačenje krajem dana. Poslijepodne ili tokom noći u Bosni u nizinama je moguća slaba kiša, a u višim područjima susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 6, a dnevna do 10 stepeni.

U petak u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro, uz porast oblačnosti tokom dana. Poslijepodne i tokom noći u Bosni je moguća slaba kiša, a na planinama snijeg. Tokom noći u nizinama Bosne može biti susnježice i snijega. Jutarnja temperatura od -2 do 4, a najviša dnevna od 2 do 11 stepeni.

U subotu u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro. U Bosni u nizinama kiša i susnježica, a u višim područjima snijeg. Jutarnja temperatura od -2 do 3, a dnevna od 0 do 6, na jugu do 10 stepeni,piše Slobodnabosna

U nedjelju u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni u jutarnjim satima i prije podne, sa susnježicom i slabim snijegom. Jutarnja temperatura od -3 do 3, a dnevna od 0 do 6, na jugu do 10 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh