BiH

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Prijedora: Do 11 sati izlaznost bila 7,74

Prijevremeni izbori za gradonačelnika danas se održavaju u Prijedoru, a podaci objavljeni na stranici Centralne izborne komisije (CIK) Bosne i Hercegovine pokazuju kako je do 11 sati izlaznost bila 7,74 posto.

izbori Prijedor - N1

Jutros u 7 sati je otvoreno 130 redovnih biračkih mjesta i jedno biračko mjesto za glasanje na nepotvrđenim glasačkim listićima. Na terenu su tri mobilna tima i jedan poseban COVID-19 mobilni tim.

U izvod iz Centralnog biračkog spiska za Grad Prijedor je upisano 86.329 birača.

”Do 11 sati je glasalo 6.459 birača ili 7,74 posto”, podaci su objavljeni na stranici CIK-a uz napomenu da će biračka mjesta biti zatvorena večeras u 19 sati. prneosi “N1“.

Na glasačkom listiću za izbor gradonačelnika Prijedora nalazi se 14 kandidata.

Iz Kolacije “Pod lupom” su kazali da izborni dan protiče mirno. Upozorili su na veliki broj fantomskih kandidata za gradonačelnika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh