BiH

Izetbegović se susreo sa Mijatovićem: Država BiH je prioritet svih prioriteta i tu nema dileme

Izetbegović je nakon džuma-namaza prošetao Trgom Krajine gdje se susreo sa potpredsjednikom SDP-a BiH Vojinom Mijatovićem

Bakir Izetbegović, Vojin Mijatović - Facebook

U Banja Luci održan je sastanak predsjednika SDA Bakira Izetbegovića i kadrovima ove stranek u RS. Sastanku su prisustvovali potpredsjednici SDA Melika Mahmutbegović, Edin Ramić, Adil Osmanović, Safet Softić, Šemsudin Dedić, Mirsad Zaimović, Šerif Špago i Refik Lend.

Izetbegović je nakon džuma-namaza prošetao Trgom Krajine gdje se susreo sa potpredsjednikom SDP-a BiH Vojinom Mijatovićem.

– Danas sam u Banja Luci kao potpredsjednik SDP BiH ugostio delegaciju SDA na čelu sa Bakirom Izetbegovićem. SDP-u i SDA je država BiH prioritet svih prioriteta i tu nema dileme. Pokret za državu će biti treći blok u Republici Srpskoj bez koga se neće moći donositi ključne odluke za budućnost Republike Srpske i Bosne i Hercegovine – napisao je Mijatović na Facebooku. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh