BiH

Ivaylo Petev prinuđen napraviti nekoliko promjena: Da li je ovo sastav Zmajeva za večerašnju utakmicu?

Gostujemo kod Ukrajine, je li ovo sastav za večeras?

Ivaylo Petev - SCsport.ba

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra šestu utakmicu u kvalifikacijama za Euro, a protivnik nam je selekcija Ukrajine, piše Sport1.

Odlučili smo se ‘poigrati’ sa potencijalnim sastavom za večerašnju utakmicu, pa tako smatramo da će selektor Ivaylo Petev napraviti nekoliko promjena.

U ekipu se vraća stoper Dennis Hadžikadunić koji je protiv Kazahstana odradio suspenziju, te će zamijeniti Eldara Ćivića dok će vezni red biti slabiji za Gojka Cimirota koji je povrijeđen.

Mišljenja smo da će umjesto njega zaigrati Elvis Sarić, te da bi Ivaylo Petev mogao napraviti još jednu promjenu, a ”žrtva” bi mogao biti Amer Gojak. Umjesto veznjaka zagrebačkog Dinama šansu bi mogao dobiti Sanjin Prcić, koji je malo defanzivniji od njega.

Da li je ovo sastav za Ukrajinu vidjet ćemo večeras.

Potencijalni sastav za utakmicu Ukrajina – BiH

Šehić; Ahmedhodžić, Kovačević, Hadžikadunić; Stevanović, Hadžiahmetović, Prcić, Sarić, Kolašinac; Džeko, Prevljak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh