BiH

Gradonačelnik Prijedora sutra ipak daje ostavku, do sada nije stigao iz “proceduralnih razloga”

Dalibor Pavlović, gradonačelnik Prijedora koji je u žižu javnosti dospio nakon spornih fotogradija na kojima konzumira tablete i povraća, sutra će potpisati ostavku na ovu funkciju, potvrdio je Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor.

Dalibor Pavlović - Nezavinse

Kako je rekao Bursać, ostavka nije potpisana i poslana Centralnoj izbornoj komisiji zbog proceduralnih razloga.

“Imali smo Skupštinu grada Prijedora i bilo je potrebno uraditi neke proceduralne stvari. Ostavka je najavljena i po mojim informacijama biće potpisana i poslana sutra”, rekao je Bursać za Nezavisne novine.

Dodao je da će cijeli Gradski odbor SNSD-a Prijedora izaći danas na skup podrške da podrži Pavlovića kao prijatelja i kao kolegu jer smatraju da mu je, objavljivanjem privatnih fotografija u javnosti, nanesena ogromna šteta.

Podsjećamo, predsjednik SNSD-a Milorad Dodik nakon što su u javnosti objavljenje skandalozne Pavlovićeve fotografije, zatražio je da on podnese ostavku. prenosi “Klix“.

Nakon toga, Pavlović je u četvrtak rekao da je podnio ostavku, međutim kako saznajemo ona će zvanično biti potpisana tek sutra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh