BiH

Dragan Bursać: “Bh. državljani nisu ratovali u Srbiji, a vi vidite koliko je bilo obrnuto”

Novinar i kolumnist iz Banja Luke Dragan Bursać komentirao je najnovija hapšenja bh. državljana u Srbiji i tamošnjih spiskova navodno osumnjičenih za ratne zločine.

Dragan Bursać - Twitter/@journalistssafe

Glede pravljenja spiskova za hapšenje stranih državljana koji su učestvovali u ratovima ne teritoriji susjednih država, vlastima Srbije imam da poručim sljedeće: Državljani BiH nisu učestvovali u ratnim operacijama u Srbiji, a vi vidite kako je i koliko bilo obrnuto, napisao je Bursać na Twitteru i dodao:

Srpski svet, najgori od svih svjetova! Svijet koji proizvodi ugroženost, pa onda ždere sve one koji su digli glas protiv te laži i obmane. U tom svijetu nepismenošću se štiti ćirilica od izmišljenih neprijatelja, a ratni zločinci uzdižu na pijedestal heroja, dok se traži nova krv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh