BiH

DR. MUSTAFA CERIĆ: VUČIĆU JADNI I BIJEDNI, NIJE BOSNA IZVRŠILA VOJNU AGRESIJU NA SRBIJU

Dr. Mustafa Cerić nakon posljednjih izjava Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, oglasio se na Facebooku gdje je komentirao Vučićevo izjaganje.

Mustafa ef. Cerić - Screenshot

Osim toga, Cerić je uputio i jasnu poruku Bošnjacima. prenosi “Hayat

Njegov status prenosimo u cjelosti:

Edin Vranj uhapšen u nedjelju, 12.09. 2021. popodne prilikom prelaska granice između Bosne i Srbije.
Tako to radi dušman Bošnjaka Aleksandar Vučić, koji se prodaje za prijatelja.

Vučić poziva da se pravi srpski Šengen ili ti otvoren Balkan za kamione i avione kako bi Srbija mogla hapsiti bosanske junake, koji su se borili protiv srpske agresije na Bosnu i srpskog genocida nad Bošnjacima.

Vučiću jadni i bijedni, nije Bosna izvršila vojnu agresiju na Srbiju, niti je bosanska vojska držala Beograd 1425 pod opsadamom, niti je međunarodni sud pravde u Haagu osudio Bosnu za nesprečavanje genocida, već je Srbija, prva država u povijesti čovječanstva, pravomoćnu osuđena za nesprečavanje genocida nad Bošnjacima.

Vučić hoće da se otvore granice na Balkanu kako bi Srbija mogla hapsiti sve njoj nepoželjne ljude od Hrvatske i Bosne pa sve doli do Kosova, Makedonije i Crne Gore.

Imali li još naivanih ljudi na Balkanu koji ne shvaća ovu bizarnu Vučićevu igru?

Vučić i njegov mu Dodik misle da ima.

Bošnjače, jesi li se probudio?

Ustaj, Bošnjače, sbah je!

Klanjaj, Bošnjo, vrijeme je!

Uspravi se, Bošnjače, zora je!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh