BiH

Srđan Puhalo ponovo na Twitteru “otpuhao” Dodika

Nakon što se jučer Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, ponovo raspričao o nezavistnosti Republike Srpske, među prvima se oglasio Srđan Puhalo, politički analitičar i psiholog iz Banje Luke.

Srđan Puhalo - Analiziraj.ba

On je na svom Twitter profilu u svom stilu “otpuhao” lidera SNSD-a.

“Dobro jutro RS, kaže Dodik da je danas najbolja situacija za nezavisnost, pa što je više ne proglasi?!!”, napisao je Puhalo.

Puhalo je komentirao i informaciju koju su mediji objavili sinoć u kojoj se navodi da su se u Novom Sadu potukli Eko četnici i New Age četnici.

“Čiča Dražo ti si naša dika, U srcu si svakog new age četnika. Djenerale davno si nam rek’o, Pravi četnik, mora biti eko. Novo vreme, traži novog borca, Zašto nema manga ravnogorca? Sastaće svi sajber četnici, Ako Bog da na gori Jelići”, napisao je Puhalo. prenosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh