BiH

Visoki predstavnik Christian Schmidt stigao na dodjelu nagrada na SFF-u

Večeras se u Narodnom pozorištu u okviru 27. izdanja Sarajevo Film Festivala održava dodjela nagrada Srce Sarajeva za najbolja filmska ostvarenja, a crvenim tepihom prošetali su se i novi visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt, kao i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić i drugi.

Christian Smitdh - Klix

Crvenim tepihom prošetala je i ovogodišnja predsjednica žirija Takmičarskog programa Jasna Đuričić, a tu je bio i direktor festivala Mirsad Purivatra.

Gost večerašnje dodjele bio je i Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma, kao i ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica te načelnik Općine Novo Sarajevo Hasan Tanović. prneosi “Klix“.

Dodjela nagrada uslijedit će za dugometražne igrane, dokumentarne, studentske i kratke filmovima koji su prikazani u okviru Takmičarskog programa 27. izdanja Sarajevo Film Festivala


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh