BiH

Senad Hadžifejzović se pridružio okupljenima ispred Face TV-a, savladale ga emocije pa zaplakao

Vlasnik i direktor Face TV-a Senad Hadžifejzović se pridružio građanima koji su se okupili ispred zgrade u kojoj se nalazi ovaj medij kako bi im pružili podršku zbog napada na slobodu govora.

Senad Hadžifejzović - Screenshot

Pri izlasku je pozdravio i zagrlio mnoge koji su se našli ispred prostorija Face TV-a, a prisutnima se zahvalio na podršci. Međutim nije mogao mnogo toga reći s obzirom na to da su ga obuzele suze.

Građani, kolege i prijatelji su na emotivno ponašanje Hadžifejzovića reagovali skandiranjem “Senči, mi te volimo”, nakon čega im je on poručio “Vi koji hoćete da nas obezglavite znajte da mi nismo ostali bez glave, imamo pamet”.

Ispred zgrade Face TV-a okupilo se stotinjak građana kako bi pružili podršku novinarima i urednicima ove televizije s obzirom na prijetnje i pokušaj nasilnog ulaska u kancelarije koji su proživjeli sinoć.

Osumnjičena osoba je uhapšena i predata u nadležnost Tužilaštva KS, a Hadžifejzović je ispričao da je njemu, njegovoj porodici i uposlenicima, on prijetio smrću.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh