BiH

Četvrto samoubistvo u UKC za mjesec i po: U ustanovi pokušali da prećute?

Još jedan pacijent počinio je samoubistvo u prostorijama Univerzitetskog kliničkog centra RS, ali su iz ove zdravstvene ustanove pokušali prikriti ovaj slučaj,otriva Srpska info

UKC RS - ATV

Ovo je četvrto samoubistvo za samo mjesec i po u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Kako se nezvanično saznaje, pacijent M.M. objesio se u nedjelju ujutro u toaletu Klinike za psihijatriju UKC RS.

Informaciju su potvrdili i u Policijskoj upravi Banja Luka, ali su u Službi za odnose sa javnošću UKC Srpske pokušali da prikriju ovu informaciju.

“U proteklih 10 dana nije evidentirano nijedno samoubistvo ili pokušaj samoubistva u Univerzitetskom kliničkom centru RS”, odgovorili su kratko iz UKC RS. prenosi “Srpskainfo“.

Ipak, u Policijskoj upravi Banja Luka potvrdili su za Srpskainfo da se desilo samoubistvo. Oni su na naš upit odgovorili da im je 23. maja prijavljeno da je oko 7.30 pacijent izvršio samoubistvo u Klinici za psihijatriju UKC RS.

“Na licu mjesta obavljen je uviđaj i utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”; pojasnila je portparol PU Banjaluka, Danijela Mučibabić.

Više detalja o ovom slučaju očekuje se u narednim danima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh