BiH

Vučiću prišao čovjek sa suzama u očima: “Stani, nemoj da plačeš, odmah mi zovite Bajatovića, trčite!” – Prepoznajete li učesnika ‘Zvezde Granda’?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je Prijepolje, a tamo mu je prišao čovjek u suzama i ispričao svoje probleme.

Merzan Tahirović i Aleksandar Vučić - Alo.rs

– Reci Atlagiću odmah da dođe! I Bajatovića odmah da dovedu… Da trče – rekao je predsjednik kad su mještani počeli da ga pitaju za probleme sa strujom, prenosi “Alo!“.

– Trči Bajatoviću…. Navikao na auto – rekao je Vučić koji mu je potom za svaku od dionica rekao koliko košta u milionima.

– Imam jedan mali problem. Radim u komunalnom, pod ugovorom za stalno. Otpuste me, po 2,3 godine ne radim, pa me vrate, a živim sam. Siromah sam. Zovem se Merzan Tahirović i iz Prijepolja sam. Ni roditelja nemam. Nemam nikoga, predsjedniče – rekao je čovjek u suzama.

– Nemoj da plačeš – rekao je Aleksandar Vučić.

– Samo obećajte da mi daju stalni posao. Molim vas, predsjedniče – rekao je Merzan.

– Sutra će te pozvati u opštinu i u Javno komunalno, da riješite to – odgovorio je predsednik.

– Živio mi sto godina, predsjedniče – presretan je bio Merzan.

Ono što su mnogi propustili jeste da je Merzan Tahirović nekadašnji učesnik Zvezda Granda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh