BiH

Rumejsa (20) koja je ostavila muža, a on je kroz suze doziva – Otkrila kakvog muškarca zapravo želi!?

Javnost već nekoliko dana sa zanimanjem prati ljubavnu dramu iz Srebrenika u BiH, gdje je mlada supruga Rumejsa Mrkonjić napustila svog supruga Aldina Delića i njihovu malu curicu.

Aldin i Rumejsa - Screenshot

Koliko se može razumjeti, Aldin je bio prilično ljubomoran na Rumejsu, a kad je njoj prekipjelo nakon što joj je virio u mobitel, spakovala je svoje stvari i otišla!?

Da mi je bilo ok s njim ne bi otišla…. Znam da je dijete dobro. Nisam je mogla povesti sa sobom jer je ne mogu ostaviti samu u stanu dok radim. Ovako je na sigurnom kod oca jer znam da je vole i da je čuvaju – izjavila je, prenosi “Doznajemo“.

Šta ovoj 20-godišnjakinji nije bilo OK u braku – nije precizno otkrila, ali je zato prije nekoliko mjeseci jednim statusom na Facebooku možda otkrila kakav je po njoj idealan muškarac:

Žene vole čvrste ruke, a nježno milovanje… Jak glas koji umije da šapuće… Snažni prema svima, a slabi na nju…

Objava Rumejse Mrkonjić – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh