BiH

Evo kakvo nas vrijeme očekuje do nedjelje…

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme.

Kiša - Slobodna-bosna.ba

U jutarnjim satima, s kišom u južnim, zapadnim i jugozapadnim dijelovima zemlje. Tokom dana, kiša se očekuje i u ostalim područjima. Na planinama sa snijegom. Obilnije padavine u Hercegovini. Poslije podne ili u večernjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje prestanak padavina. Vjetar slab do umjeren jugoistočnog smijera, a u Hercegovini na momente i pojačan. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 10, a najviša dnevna od 5 do do 13 stepeni.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme sa povremenom kišom u Hercegovini i u zapadnim područjima Bosne. U ostatku naše zemlje je moguća slaba rosulja. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je i magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 9, a najviša dnevna od 5 do 13 stepeni.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana povremeno slaba kiša u Hercegovini, na planinama centralne i istočne Bosne može provijavati i slab snijeg. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu do 8, a najviša dnevna od 4 do 11 stupnjeva,piše Slobodnabosna

U subotu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, ponegdje u istočnim i jugoistočnim područjima i sa slabom kišom, a na planinama može provijavati i slab snijeg. Jutarnja temperatura od 0 do 5, a najviša dnevna od 4 do 11 Celzijevih stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh