BiH

Vremenska prognoza za narednih nekoliko dana

Danas u Bosni pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Oblaci - Rama-Prozor.info

U Hercegovini umjerena naoblaka. Pretežno oblačno na sjeveru Hercegovine, gdje su mogući pljuskovi. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 17°C, a dnevna između 24 i 35°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padavine očekuju se u sjevernim i sjeverozapadnim područjima. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 17, a najviša dnevna između 20 i 31 stepen,piše Slobodnabosna

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 16, a najviša dnevna između 23 i 31 stepen.

U ponedjeljak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 17, a najviša dnevna između 22 i 32 stepena Celzijusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh