BiH

Kamiondžija snimao dramatičnu vožnju kroz Kladanj

Obilne padavine danas su u dijelovima Bosne i Hercegovine prouzrokovale vodene bujice, koje su uznemirile brojne građane zbog činjenice da im je voda ušla u domove.

Kamion - Screenshot

Također, vodene bujice uništile su brojne usjeve poljoprivrednika. Današnji snimak sa poplavljene ceste nastao na relaciji Kladanj-Vlasenica pokazuje dramatičnu situaciju koju je nanijela obližnja rijeka, prenosi “Hayat“.

Vozač je snimao kamion ispred sebe koji je usporenom vožnjom prolazio kroz poplavljenu cestu te se sam čudio situaciji koja je paralizovala brojne puteve.

Podsjećamo, kiša je i na području općine Kalesija stvorila nove probleme za stanovništvo.

Rijeka Gribaja u Tojšićima se izlila iz korita na dijelu kod pijace, gdje je voda presjekla i putnu komunikaciju za desetak stambenih objekata, saopćeno je iz Službe za informisanje Općine Kalesija.

Kao što smo već ranije pisali, zbog izlijevanja rijeke Gostelje nakon što je od jutarnjih sati bio otežan saobraćaj na magistralnom putu M 18 u mjestu Đurđevik općina Živinice od 11:40 sati saobraćaj na ovom dijelu u potpunosti je obustavljen, potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a TK.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh