BiH

Cvijanović: “Šteta što se Nezavisna država Hrvatska ne naziva pravim imenom”

Željka Cvijanović, predsjednik bh. entiteta Republike Srpske, rekla je obraćajući se u Narodnoj skupštini RS, da se Rezolucija o poštovanju žrtava ustaškog režima i pokreta koja je usvojena odriče ozbiljnih akata usvojenih u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Željka Cvijanović - Nezavisne.com

“Šteta je što će se Rezolucija dostaviti Evropskom parlamentu, a i zbog toga što se ne spominju Jervreji i Romi i što se Nezavisna država Hrvatska ne naziva svojim pravim imenom”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da Republika Srpska treba da se drži akata Narodne skupštine Republike Srpske te da bi najbolje bilo za RS kada bi i oni koji su glasali za Rezoluciju, a dolaze iz RS odustanu od tog dokumenta.

U Banjaluci se održava posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske o Rezoluciji o poštovanju žrtava fašističkog režima i pokreta, koju je usvojio Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh