BiH

Sudbina medvjedice iz BiH potresla Jadranku Kosor: Curo moja mila, zvonit će mi cijeli dan

Video na kojem se vidi i čuje kako načelnik uniformisane policije FUP-a i bivši komandant specijalne policije Zoran Čegar tepa nepomičnoj medvjedici kod Kreševa potresao je i bivšu hvratsku premijerku Jadranku Kosor.

Medvjedica - N1

“Ma curo moja mila, zlato moje malo! Divne riječi čovjeka koji pomaže bolesnoj medvjedici. Dirljivo do suza. Važno je znati da ima ljudi. Curo moja mila, zvonit će mi cijeli dan!”, navela je Kosor, prenosi “N1“.

Medvjedica koja je pronađena u kamenolomu u Kreševu prevezena je u prostorije Veterinarskog fakulteta u Sarajevu i nalazi se u jako teškom stanju.

Dva mladunčeta medvjedice su također pronađena i nalaze se u stabilnom stanju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh