BiH

Brutalno pretučen trener u BiH: Za dlaku izbjegao tragediju

Policija brzo reagovala i uhapsila napadača.

Nekadašnji trener Rada i Borca iz Čačka, kao i brojnih klubova u Nemačkoj, Slavko Petrović pretučen je danas u Bijeljini, a zatim je na njega potegnut i pištolj. Incident se dogodio na Gradskom stadionu, kada je Petrović upozirio rekreativce da im nije dozvoljen ulaz na stadion.

Meidji iz Republike Srpske prenose da je na Petrovića potom nasrnuo muškarac koji ga je nekoliko puta udario pesnicom i zatim potegao pištolj.

– Došao sam na stadion da završim neke poslovce , a pošto sam primetio velioki broj rekreativaca na terenu, upozorio sam ih da se udalje sa centralnog terena – opisao je Petrović šta se desilo, prenosi “semberija.info”. – Jedan od njih mi je prišao, udario me pesnicom nekoliko puta, a zatim mi je prislonio pištolj uz tijelo. Sve se odigralo brzo i sve je prijavljeno policiji, a prema mojim informacijama napadač je uhapšen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh