BiH

Austrijska ambasada podijelila 10 tableta učenicima JU Srednje ekonomske i ugostiteljsko-turističke škole Mostar

Kako bi olakšali novonastalu situaciju i praćenje online nastave, Austrijska ambasada danas je podijelila 10 tableta učenicima JU Srednje ekonomske i ugostiteljsko-turističke škole Mostar.

Donirani tableti mostarskim učenicima - PR/Haber.ba

Podjela tableta upriličena je u prostorijama škole, pridržavajući se svih donesenih mjera Kriznog stožera, a učenici nisu krili zadovoljstvo zbog nagrade koja će im uveliko olakšati nastavak praćenje nastave i učešće u drugim školskim aktivnostima.

“U ovom periodu svaka podrška u radu škole od velikog je značaja za sve učesnike nastavnog procesa. Hvala Austrijskoj ambasadi koja, primjenjujući ovakvu pozitivnu praksu u svom radu, olakšava rad obrazovnih institucija i značajno doprinosi povećanju kvalitete obrazovnog sistema u Bosni i Hercegovini”, istakla je direktorica škole, Sabina Ćosić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh