BiH

Sijelo u jeku korone i zabrane kretanja: Ćamil Duraković tvrdi da se ovo desilo u Srebrenici

Ako je ovo istina, i u jednom i u drugom slučaju policijski organi trebali bi imati pune ruke posla… Ako su pravila jednaka za sve!

Sijelo u jeku korone - Screenshot/Twitter

Bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković objavio je na svom Twitter profilu video sa slavlja, za koje tvrdi da se desilo, 10. aprila, u Srebrenici! Dakle, u jeku borbe sa epidemijom korona virusa u Bosni i Hercegovini i rigoroznih mjera o zabrani kretanja koje su na snazi za sve bh. građane, a dodatno pooštrene u bh. entitetu RS!

Nisam siguran za to ali ovo jeste juče u Srebrenici, sigurno.. Predsjedava i raspjevava monah Luka, a do njega načelnik Grujičić” – napisao je Duraković uz video, odgovarajaću na twitt Srđana Puhala i fotografiju gužve ispred crkve, koja se navodno desila jučer, kako je to naveo Puhalo, pitajući se da li je to istina?

Ako jeste, i u jednom i u drugom slučaju policijski organi trebali bi imati pune ruke posla… Ako su pravila jednaka za sve!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh