BiH

Mostarski vatrogasci na svoj način pružili podršku medicinskom osoblju

Vatrogasci ovih dana, u suradnji s drugim službama, rade na dezinfekciji ulica.

Mostarski vatrogasci - Screenshot/Facebook

Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar u četvrtak navečer iskazali su podršku medicinskom osoblju, piše “Bljesak“.

Ona je iskazana aplauzom i s upaljenim rotacijskim svjetlima u dvorištu vatrogasnog doma.

Svi se borimo protiv istog neprijatelja, ali ipak oni su na prvoj liniji obrane. Podrška medicinskom osoblju na naš način“, naveli su vatrogasci i građanima poručili – #OstaniKući.

Vatrogasci ovih dana, u suradnji s drugim službama, rade na dezinfekciji ulica.

Zdravstvenom i medicinskom osoblju, koje se bori tokom pandemije, Mostarci već nekoliko dana pružaju podršku aplauzom iz svojih domova.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh