BiH

Šef VSTV-a na koncertu: Milana Tegeltiju “pogodila” pjesma Nataše Bekvalac

Ispunjena “Štark arena” u Beogradu sinoć je slušala pjesme srbijanske pjevačice Nataše Bekvalac, a u publici su bila i neka poznata lica iz Bosne i Hercegovine.

Milana Tegeltiju "pogodila" pjesma Nataše Bekvalac - Screenshot

Jedan od njih je i predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) BiH Milan Tegeltija, kojeg je, sudeći prema snimcima, dirnula jedna od pjesama srbijanske pjevačice. Zapjevao je i prvi čovjek bh. pravosuđa stihove jednog od najvećih hitova Nataše Bekvalac.

Tegeltija se, podsjetit ćemo, prije pravosudne karijere bavio i muzikom, te je svirao u ugostiteljskim objektima u Banjoj Luci i okolini, piše “Faktor“.

video-d22df9bdab229e23a71ed448498bdeff-V from Selma on Vimeo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh