BiH

NA PLAKATIMA U ZAPADNOJ HERCEGOVINI KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ PRIKAZANA KAO ZMIJA

Republika Hrvatska 22. decembra bira svog novog predsjednika ili predsjednicu, a atmosfera predizborne kampanje došla je već i do naše zemlje. U niz gradova zapadne Hercegovine pojavili su se plakati protiv aktualne predsjednice i favoritkinje decembarskih izbora Kolinde Grabar-Kitarović.

No image - Haber.ba

Prema riječima čitatelja plakati koji negativno donose lik i djelo Kolinde Grabar-Kitarović pojavili su se na ulicama Livna, Tomislavgrada, Gruda, Čitluka, Mostara, Posušja, Širokog Brijega…

Na ovim montažama predsjednica Hrvatske i favoritkinja za novi mandat prikazana je najčešće kao zmija ili u zatvoru gdje joj društvo pravi najveći saveznik s ove strane granice, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, piše “Klix“.

Plakat – Klix.ba

Grabar-Kitarović vodi, slijede Milanović i Škoro: Čović i HDZ BiH i dalje najjači saveznik

Po posljednjim istraživanjima javnog mnijenja Grabar-Kitarović, kandidatkinja HDZ-a, je u vodstvu s 28,6 posto podrške. Slijedi uzdanica ljevice Zoran Milanović sa 24,3 posto te Kolindin najveći rival u Hercegovini pjevač Miroslav Škoro sa 16,7.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh