BiH

Konaković “otjerao” 450 SDA uhljeba koji su pljačkali sistem

U novoj sezoni “Centralnog dnevnika” među prvim gostima Senada Hadžifejzovića na “Face TV” bio je i predsjedavajući Skuštine Kantona Sarajevo (KS) Elmedin Konaković.

Elmedin Konaković - YouTube

Na početku razgovora Konaković je govorio o radu sadašnje Vlade Kantona Sarajevo i napadima koje konstantno trpi, dotakao se i slučaja sa ministricom obrazovanja Zinetom Bogunić, a odgovarao je i na pitanje postoji li krtica SDA u Vladi KS.

Odgovarao je i na pitanje zašto je 60.000 KM iz budžeta dodijelio BANU-u Muamera Zukorlića i koliko to ima veze sa njegovom kandidaturom za novog reisa Islamske zajednice u BiH, ali i o svojoj fakultetskoj diplomi, kao i optužbama da je svojevremeno uništio KK Bosna, piše “Depo“.

Govorilo se i o situaciji na KCUS-u i Konakovićevim kritikama rada direktorice Sebije Izetbegović, prema kojoj je nekad imao drugačiji odnos.

– Sarajevsku djecu u Istanbulu od humanitarnih para operiše doktor Ismet Gavrankapetanović… Heeeeej?! – ustvrdio je Konaković.

Otjerali smo 450 SDA uhljeba… Think Big Alija nas je oštetio za 40-tak miliona… Parada ponosa uzdrmala šestorku… Pobjegao sam na more…, kazao je između ostalog Konaković.

O svemu ovome, ali i više od toga, pogledajte u priloženom videu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh