BiH

U BiH danas sunčano vrijeme sa prijatnom temperaturom

U BiH se danas očekuje pretežno sunčano vrijeme sa prijatnom temperaturom vazduha, ali bez vrućine.

Nebo - InfoSvijet

Tokom dana očekuje se slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Puhat će slab i umjeren sjeverozapadni vjetar, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, piše “Srna”.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 29, na jugu do 32 stepena Celzijusova.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros u centralnim i istočnim krajevima preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim područjima pretežno vedro.

Najsvježije jutros je bilo na Bjelašnici gdje je u 8 sati izmjereno šest stepeni.

U isto vrijeme na Čemernu, Han Pijesku i Sokocu izmjereno je 12 stepeni, u Gacku, Šipovu i na Mrakovici 14, u Mrkonjić Gradu, Mlječanici i Rudom 15, u Novom Gradu, Višegradu, Bihaću i Sarajevu 16, u Prijedoru i Nevesinju 17, u Banjaluci, Ribniku, Srebrenici 18, u Bijeljini i Brčkom 19, u Bileći, Doboju i Širokom Brijegu 20, u Trebinju 22, u Neumu 23 i u Mostaru 24 stepena Celzijusova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh