BiH

“Slikan kao Naomi, potopljen kao Doboj”: Igor zaplivao u kružnom toku u Banjaluci

Nakon kratkotrajnog pljuska koji je zahvatio Banjaluku, pojedine saobraćajnice ostale su potpuno pod vodom, zbog čega je i saobraćaj značajno usporen.

Plivanje u kružnom toku - Screenshot/Facebook

Građani su, s druge strane, iskoristili priliku i malo plivali ulicama Banjaluke. Najteža situacija, bar ako je suditi po fotografijama zabilježena je na Laušu.

Ovim banjalučkim naseljem teče rijeka. Voda je poizbijala šahtove.

“Ovakvu gužvu dugo nisam vidjela”, rekla je sagovornica “SrpskaInfo” koja je čekala u redu.

I Igor Kremenović imao je svoj performans kod novoizgrađeno kružnog toka na Laušu.

Zaplivao je na ulici u kojoj se u trenutku stvorila rijeka, ali bukvalno.

Kružni tok od 650.000KM, pre 7 dana slikan kao Naomi Kembel, danas potopljen kao Doboj. Bravoooo za ljude koji nas vode, u ludnicu vas vodilo dabogda. Hoće doći zvaničnici i sad da okupe narod pa daju izjave? #banjalukasegradi #banjaluka #izbori2020 BANJA LUKA SE GRADI!

Gepostet von Игор Кременовић am Montag, 24. Juni 2019

“Kružni tok od 650.000 KM, prije sedam dana slikan kao Naomi Kembel, danas potopljen kao Doboj. Bravoooo za ljude koji nas vode, u ludnicu vas vodilo dabogda. Hoće doći zvaničnici i sad da okupe narod pa daju izjave”, napisao je ispod neobičnog video snimka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh