BiH

Dodik čestitao Trumpu rođendan

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je rođendan predsjedniku SAD Donaldu Trampu, poželjevši mu dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i mnogo uspjeha na odgovornoj dužnosti koju obavlja.

No image - Haber.ba

Dodik je poželio Trampu da na najbolji način vodi politiku koja će doprinijeti miru i stabilnosti u cijelom svijetu, što je za građane BiH od posebne važnosti, prenosi “Srna”.

“Ovo je prilika da Vam zahvalim na Vašem jasnom stavu da Amerika pod Vašim rukovodstvom odbacuje ideologiju globalizma i podržava doktrine patriotizma u cijelom svijetu”, ističe se u rođendanskoj čestitki američkom predsjedniku koju je sinoć uputio predsjedavajući Predsjedništva BiH.

Izrazivši duboko poštovanje i uvažavanje, Dodik je uputio najljepše želje predsjedniku SAD povodom njegovog rođendana, saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh