BiH

Vremenska prognoza za subotu

Danas se u u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša se očekuju u južnim, zapadnim i sjevernim područjima, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Oblačno vrijeme - Facebook

Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim djelovima. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Do kraja dana, padavine će oslabiti, a mjestimično i prestati. Vjetar slab do umjeren zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 22 stepena.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, sa kišom i pljuskovima, a moguća je i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna temperatura zraka oko 18 stepena, saopšteno je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh