BiH

Dragičević: Danas ste završili sa mnom jer ste stisnuli šaku ubice mog djeteta

Vi nama ne trebate, mi grupa Pravda za Davida možemo sami.

Davor Dragičević - Screenshot/Face TV

Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida, obratio se danas iz Beča videom članovima grupe Pravde za Davida, na godišnjicu konferencije za novinare MUP-a RS o smrti njegovog sina.

– Godina dana od zločinačke ubilačke konferencije, od zločinačkog MUP-a, od Lukača, Dodika… Pozdrav istinskoj jedinoj pravoj grupi Pravda za Davida, svima koji ste godinu dana uz mene i moje ubijeno dijete. Ne mogu vam reći hvala, to je mala riječ. Vi morate biti mirni i dostojanstveni. Vi ste grupa Pravda za Davida i pobijedit ćemo. Ja imam svoj vid borbe, kazao je Dragičević, te dodao:

– Borenoviću i Govedarice, danas ste završili sa mnom i sa mojim djetetom. I naravno, sa grupom Pravda za Davida, jer je to grupa mog djeteta i ja je predstavljam. Danas ste stisnuli šaku ubice Davida Dragičevića i stali ste na stranu ubica mog djeteta. Sve i jednom narodnom poslaniku koji sjedi u nenarodnoj zločinačkoj skupštini je ista poruka. Danas smo sve završili. Vi nama ne trebate, mi grupa Pravda za Davida možemo sami. Ono što je izvjesno je da ćemo uskoro prerasti u politički pokret i partiju. Jer niko, ni opozicija, nema karaktera. Radite šta hoćete mimo grupe i mog ubijenog djeteta, poručio je Dragičević, koji je poručio svima ko god da je simpatizer pozicije i opozcije da izađu iz grupe Pravde za Davida.

– Nemojte da shvatite ništa lično, ali takvi ljudi nam ne trebaju koji su simpatizari opozicije, poslanika koji sjede s ubicama i pregovaraju s ubicama. Koliko god nas ostane, imamo snage da se izborimo, rekao je Dragičević, pa uputio i poruku opozciji:

– Vi da ste opozicija, Davor Dragičević bi bio u Banjoj Luci trenuntno, a i grob Davida Dragičevića bi bio u njegovom rodnom gradu. Vi ste isti kao Milorad Dodik, Dragan Lukač, Darko Ćulum i Darko Ilić, možda ste čak i gori. 90 posto glasova na izborima uzeli ste na mrtvom djetetu, kazao je Dragičević,prenosi Fokus


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh