BiH

Trivić poručuje: “Ako se ovo ludilo ne zaustavi, šteta može biti ogromna. Može se desiti bojkot u (bh. entitetu) RS za robu iz FBiH. Hoćemo li prebrojavati krvna zrnca u robi”

“Hoćemo li prebrojavati krvna zrnca u robi? Ako se ludilo ne zaustavi, šteta može biti ogromna”, poručuje Trivić.

Pekara Manja - Soruce.ba

Nikada nisam podržavao nijedan zločin i svako treba da odgovara za svoje postupke – komentar je Saše Trivića na buru koju su njegovi tvitovi izazvali na društvenim mrežama.

Da mi je neko prije nekoliko godina rekao da će se 2019. godine dešavati ovo, prozivke o četnicima i slično, ne bih mogao da vjerujem. Najcrnje je to što pišu da sam rekao nešto što nisam. Izvučen je jedan moj tvit iz 2016. u vezi Dana Republike Srpske, a optužen sam da podržavam ratni zločin. Radi se o zlonamjernom iskrivljivanju činjenica, jer se na Tviteru može naći i to da sam pisao da za zločin svako treba da odgovara i da treba zaustaviti mržnju među ljudima“, kaže Saša Trivić, vlasnik “Krajina Klasa” Banjaluka za “Srpska Info“.

Ako tako budemo radili, može se desiti bojkot u Republici Srpskoj za robu koja dolazi iz Federacije BiH. Hoćemo li prebrojavati krvna zrnca u robi? Ako se ludilo ne zaustavi, šteta može biti ogromna“, poručuje Trivić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh