BiH

Kakvo nas vrijeme očekuje do nedjelje

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Snijeg - Slobodna-bosna.ba

Od poslijepodnevnih sati i tokom noći na četvrtak nove padavine. U većem dijelu zemlje slab snijeg, na jugu slaba kiša. Najniža jutarnja temperatura zraka između -6 i 5°C, a najviša dnevna između 0 i 10°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno. U Bosni slab snijeg, na jugu zemlje kiša. Prestanak padavina u poslijepodnevnim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 5°C, a najviša dnevna od 0 do 9°C.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana u Hercegovini kiša. Slabija kiša i na zapadu i jugozapadu Bosne. Prijepodne jugo će postupno jačati. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana biće umjerenog i jakog juga. Najniža jutarnja temperatura zraka između -3 i 5°C, a najviša dnevna između 5 i 10°C.

U subotu kiša u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne kiša od poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Vjetar jak južnog smjera, povremeno sa olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka između 6 i 13°C, a najviša dnevna između 9 i 15°C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh