BiH

TUŽNA ISPOVIJEST MAJKE: SVAKI DAN JE MUKA I BORBA, ALI MAKAR IMAM NAOČALE

Senada Mujić se već 11 godina suočava sa problemima sa vidom. U cijelom tom periodu nikada nije imala dovoljno novčanih sredstava da obezbijedi sebi potpui pregled kako bi i stanje bilo dijagnosticirano.

Senada Mujic-Hayat.ba

– Svaki dan je muka i borba, ali makar imam naočale – kaže ova trisetrogodišnja majka.

Ona i suprug su izbjeglice iz Srebrenice. Zasnovali su porodicu i već godinama žive u Banovićima u jednom od izbjegličkih naselja.

Nemaju nikakvih primanja a da situacija bude još gora njen muž je prije nekoliko mjeseci operisao mokračne kanale i sada nažalost mora da nosi pelene. Ova porodica ostala je bez ičega, nažalost i bez zdravlja, piše “Hayat.ba“.

Ukoliko želite donirati pomoć za emisiju „Ispuni mi želju“ to možete učini na više načina.

Klikom OVDJE saznajte kako.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh