BiH

JUTROS NA BJELAŠNICI MINUS 18, STIŽE DVADESET CENTIMETARA NOVOG SNIJEGA: Evo kakvo nas vrijeme očekuje naredna četiri dana

Najhladnije je jutros u 5 sati bilo na Bjelašnici minus 18, a najtoplije u Mostar 1 stupanj Celzijusa

Bjelašnica - Ilustracija / Faktor.ba

Danas se u Bosni očekuje oblačno vrijeme sa slabim snijegom.

Krajem dana postupan prestanak padavina. Očekivana visina novog sniježnog pokrivača u planinskim dijelovima do 15 centimetara. Jutarnja temperatura zraka između -10 i -1, a najviša dnevna temperatura zraka između -6 i  4 stupnja.

U subotu u Bosni oblačno sa slabim snijegom. Padavine se očekuju u zapadnim i sjeverozapadnim područjima, a poslijepodne i u ostalim dijelovima. Na sjeveru zemlje sredinom dana može padati i kiša. Jutarnja temperatura zraka između -12 i -3, a najviša dnevna između -5 i 5 stupnjeva.

U nedjelju u Bosni oblačno sa mjestimično slabim snijegom. Glavnina padavina se očekuje u jutarnjim satima. U Hercegovini umjereno oblačno i bez padavina. Jutarnja temperatura zraka između -5 i 2, a najviša dnevna između -2 i 7 stupnjeva.

U ponedjeljak u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom. Tokom dana, postupan prestanak padavina. Jutarnja temperatura zraka između -9 i -2, a najviša dnevna između -6 i 4 stupnja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh