BiH

Davor Dragičević ponudio policiji RS da se preda?

Dragičević je kao jedini uslov postavio da mu ne bude određen pritvor

No image - Haber.ba

MUP RS, kako javlja “RTRS” bliska vlasti SNSD-a, neće da pregovara o uslovima predaje Davora Dragičevića, što je Okružnom tužilaštvu i MUP-u, navodno, nudio njegov advokat.

Dragičević je kao jedini uslov postavio da mu ne bude određen pritvor.

RTRS takođe javlja da je Policijska uprava Banja Luka Okružnom javnom tužilaštvu podnijela izvještaj o počinjenim krivični djelima protiv Davora Dragičevića i još tri lica.

Kako je saopšteno, Dragičević je osumnjičen da je 27. i 30. decembra tokom javnog govora na dvije lokacije u Banjaluci, uputio “ozbiljne prijetnje i izazvao osjećaj straha i ugroženosti kod dvojice građana”.

Željko Dabić, Slaviša Simić i Stela Milanović osmnjičeni su da su umišljajno podstrekavali Dragičevića i druga lica na izvršenje krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, javlja RTRS koja tokom svojih izvještaja nijednom nije osudila nasilje policije RS-a pema građanima Banje Luke 25. decembra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh